VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ MEHMET EMİN BİLMEZ, EDREMİT’TE PANDEMİ DENETİMİNDE BULUNDU

19 Eylül 2020, 20:35

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Edremit Organik Sebze ve Meyve Pazarında denetlemede bulundu.

Pandemi nedeniyle denetimlerin arttırıldığı Van’da, Vali Bilmez de bu denetimlerin çoğuna katılarak esnaf ve vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyarıyor. Bu kapsamda Vali Bilmez, akşam saatlerinde Edremit İlçesindeki Organik Sebze ve Meyve Pazarını beraberindeki Edremit Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammed Fuat Türkman ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ile birlikte denetledi.

Vali Bilmez, denetlemede esnaf ve vatandaşları hijyen, maske, sosyal mesafe gibi konularda uyararak ayrıca esnafın sorun ve taleplerini de dinledi.

Pandemi kaynaklı sorunların çözümü için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ise yeni bir proje tasarladıklarını belirterek proje hakkında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e bilgi verdi.