Van Belediyesi

"Tarihin ve Güneşin Başkenti"

E-BELEDİYE

Sitemizde En Çok Hangi Bölümlerin Geliştirilmesini İstiyorsunuz?
    Haber ve Duyurular
    Müdürlükler
    Resim ve Videolar
    Faaliyet Raporları ve Bültenler
    Resmi Evraklar
    Hizmet Rehberi
    Diğer

Kömür ve Odun İhalesi Gerçekleşti

Kömür ve Odun İhalesi Gerçekleşti,Kömür,ve,Odun,İhalesi,Gerçekleşti
    Belediye kalorifer kömürü ve meşe odunu alım ihalesini gerçekleştirdi. Belediye ihale odasında yapılan ihaleye katılımcı firma ihale komisyonu ve basın katıldı.     Belediye Başkan yardımcısı Selim Bozyiğit başkanlığında toplanan ihale komisyonu ihaleye katılacak firmaların teklif zarflarını teslim alarak uygunluklarını incelendi. Katılımcı firma sahipleri önünde incelendikten sonra acılan zarflardaki teklif miktarları taraflara basın huzurunda açıklandı.   6 firmanın katıldığı kalorifer kömürü ve meşe odunu alım ihalesine, Erenoğlu 226.750 TL, Öz Çağın 200.500 TL, Doğu Deniz madencilik 228.250 TL, Dumanoğlu 230.250 TL, Oğuzlar Gıda 224.500 TL, Berçalan Temizlik 226.750 TL teklif verdi. Yapılan ilk inceleme sonunda Berçelan temizcilik teminat yetersizliğinden elenmiş oldu.   350 ton kömür ve 50 ton odunun alınacağı ihalenin sonucu teklif zarflarının incelenmesi sonrası verilen teklifler doğrultusunda ihaleyi kazanacak firma açıklanacak.
    Bu İçerik 15.11.2011 Tarihinde Özel Kalem Müdürlüğü Kategorisinde Yayınlanmıştır
    Copyright © 2011-2012 Van Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.
    Tasarım ve Yazılım Koberz Bilişim
    BİYS v3.3